Sklep z koszulkami RETROAGE!!! Kupując koszulkę pomagasz opłacić serwer!
koszulki
Pia Carrot e Youkoso!!
Wpisał tbxx   
niedziela, 04 maja 2014 01:00
Pia-Carrot

Życiowy nieudacznik, restauracja, osiem dziewczyn. Czyli przepis na łóżkowe rewolucje oraz szansa na odmianę życia o 180 lub nawet 360 stopni. Witamy w Pia-Carrot.

Recenzja może zawierać treści nieodpowiednie dla niektórych grup wiekowych.


Mam 18 lat || Nie mam 18 lat

 


Poprawiony: niedziela, 15 marca 2015 19:49
 
5.4
5
HOT!
Zaloguj się aby oceniać gry.

Komentarze  

 
#1 kolo 2014-05-04 09:23
Jestem w szoku że zdołałeś to przetrwać nie znając japońskiego i jeszcze napisać recenzję. Szczerze gratuluję wytrwałości i samozaparcia.
Nie wiem jak wygląda sprawa z odpalaniem na konsoli wypalanych płyt, ale w sieci jest dostępny darmowa łatka zangielszczając a właśnie do wersji na PC-FX: http://projects.mattsmessyroom.com/welcometopiacarrot/
 
 
#2 Baieros 2014-05-04 10:44
Zabrakło info w recenzji na jaką to maszynkę, dopiero screeny i komentarz kolo mi to wyjaśniły :D Recenzje nawet nieźle się czyta, za to gra wydaję się przeokropna.... . Rozumiem, że dostałeś od mastera PC-FX do testów i będzie tych recek więcej :D
 
 
#3 tbxx 2014-05-04 12:55
1. Następne moje recenzje będą w całkiem innym klimacie - muszę to jakoś odreagować ;)
2. grałem z tym english patchem (zapomniało mi się napisać o tym w recenzji)
3. banery do recenzji mają logosy konsoli której dotyczą
4. Master w gratisie do PC-FX dostał tylko Pia Carrot więc więcej recenzji na PC-FX'a na razie nie będzie...
5. W sekcji "gameplay" dodałem intro do gry
 
 
#4 lukgost 2014-05-04 19:25
Cóż mogę rzec... fajne screeny ;-)
 
 
#5 Axi0maT 2014-05-04 19:58
Niedziela, dzien Panski, a tu takie bezecenstwa na glownej. Ze wam nie wstyd swintuchy. Gole dupy na pol ekranu!!! Wstydzcie sie!




PS: Zartuje oczywiscie. Wiadomo ze strony porno maja najwieksza ogladalnosc - wywinduje to retroage w googlach :D Dawac wiecej malych ciasnych japonskich cipek ;)
 
 
#6 lukgost 2014-05-04 20:14
Szczere to było... ale coś w tym jest :lol:
 
 
#7 Jahoo 2014-05-04 21:13
@Axi0maT - może jestem za młody na te tematy, ale preferuje polskie dziewczyny - ładniejsze, wiem co mówią i nie trzeba pół świata lecieć by się z jedna zobaczyć. :lol:
 
 
#8 kanarekkk 2014-05-04 21:35
No to trafiło obiecane porno i duszno :D Rysowane gołe tyłki na pewno przyciągną nastoletnich zaślinionych fanów golizny :D
 
 
#9 Axi0maT 2014-05-05 06:58
@Jahoo - jakbys dokladnie sie przyjrzal, to bys zobaczyl ze na koncu wypowiedzi jest taki emotek ---> ;) Wiec nie bylo to na powaznie. Zreszta myslalem ze wszyscy juz tu powszechnie wiedza ze nienawidze anime i mangi i uznaje je za szczyt bezguscia. Jak widac mylilem sie. W takim razie moj komentarz do gry specjalnie dla Jahoo ktory nie zrozumial ironii - ta gra to takie gowno ze nie potrafie sobie wyobrazic wiekszego szajsu... gorzej by moglo byc chyba tylko jakby postacie biegaly z mieczami wiekszymi niz one same! :)
 
 
#10 hat 2014-05-05 08:18
Aż się musiałem zalogować żeby to zobaczyć... ale nie było warto :P
 
 
#11 Jahoo 2014-05-05 08:19
Też nie przepadam za tym japońskim szajsem. Nigdy nie rozumiałem fenomenu Final Fantasy czy innych RPG-ów od siódmej boleści. :D Przegadane to, fabuła jak z filmu klasy b, a stylistyka przyprawia mnie o mdłości.:-x
 
 
#12 hat 2014-05-05 08:22
No weź nie obrażaj filmów klasy B :lol:
 
 
#13 Jahoo 2014-05-05 08:32
Mad Max z rana jak śmietana!
 
 
#14 kanarekkk 2014-05-05 09:46
Stare chłopy a japoński odpowiednik nagiej barbie oglądają... :D
 
 
#15 hat 2014-05-05 12:57
Tą drogą powinno iść RA, wystarczy trochę mangowej golizny a komentarze sypią się jak z rękawa :D
 
 
#16 Axi0maT 2014-05-05 15:27
Taaaa, komentarzy wiecej w tym jednym arcie niz przez caly miniony kwartal we wszystkich pozostalych materialach ;) Wszyscy wchodza zeby niby komentarz napisac, albo przeczytac co napisali inni, a w rzeczywistosci gole dupy ogladaja :)

PS: 200 zaraz peknie na liczniku odwiedzin. Inne recki czasem potrzebuja miesiaca zeby tyle nabic :D
 
 
#17 kanarekkk 2014-05-05 15:45
Przyznać się, który wchodzi kilka razy dziennie popatrzeć na gołe dupy ? :D
 
 
#18 Master 2014-05-05 20:34
Z radością pragnę zainteresowanyc h poinformować że sprzęt wraz z opisywaną tutaj grą będzie można zobaczyć na Pixel Heaven w Warszawie, w nocy na przełomie soboty/niedziel i. :)
 
 
#19 kanarekkk 2014-05-07 07:55
W nocy ze wzgledu na cenzure? ;)
 
 
#20 Master 2014-05-07 08:13
Nie, po prostu tak wyszło że wtedy będzie FX uruchomiony.
BTW. Zainteresowani proszeni są o przybycie ze swoim parawanikiem i chusteczkami :)
 
 
#21 frabi 2014-05-08 17:39
Gra jak gra ale przynajmniej dowiedziałam się o nowej dla mnie konsoli :)
 

Zaloguj

Aktualnie online

Brak

Kalendarz imprez

Poprzedni miesiąc Sierpień 2019 Następny miesiąc
P W Ś C P S N
week 31 1 2 3 4
week 32 5 6 7 8 9 10 11
week 33 12 13 14 15 16 17 18
week 34 19 20 21 22 23 24 25
week 35 26 27 28 29 30 31

Ostatnio komentowane


© 2006-2019 Retroage Wszystkie prawa zastrzeżone.
Materiały graficzne prezentowane na łamach www.retroage.net należą do odpowiednich im twórców i zostały użyte w celach informacyjnych.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
 
Game Boy Forever - Portal polskiej sceny Game Boy Atari Online - strona polskiej społeczności miłośników komputerów Atari / polish Atarians community website Mario City - wszystko o Mario!!! EMU-NES PL... wszystko o legendarnych konsolach NES / Famicom / Pegasus Amiga - Polski Portal Amigowy strefaPSX-wszystko o PlayStation i nie tylko Wiadomości ze świata Niebieskich RetroKomp / LOAD:ERROR:2013 DKiG Dawne Komputery i Gry - O imprezie RPG Maker - Zasoby, Gry, Porady i Skrypty - Tsukuru Archive Fighting Korner... o biciu po mordach GrajPoPolsku - portal autorskich spolszczeń gier i gamehackingu MWRC - Wszystko o serii Resident Evil squarezone.pl final fantasy, chrono cross, chrono trigger Ogród Balamb - spolszczenie Final Fantasy VIII na PC i PlayStation Mazemod is a web radio dedicated to amiga & tracker music culture streaming various styles of computer electronic music from the demoscene & computer art subculture. XboxArcade - Najszybciej rozwijające się forum o konsolach Xbox w Polsce! Stare Komputery - Strona z licznymi informatycznymi eksponatami EXEC - MAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA