Sklep z koszulkami RETROAGE!!! Kupując koszulkę pomagasz opłacić serwer!
koszulki
[HB] Berra PDF Drukuj E-mail
Gry Homebrew Recenzje Screenshoty
Wpisał Axi0maT   
czwartek, 30 października 2014 00:00
Berra baner

Przygodówki to takie ciekawe gry, które w dużej mierze sprowadzają się zawsze do rozwiązywania zagadek. A co jeśli zagadki będą tylko tłem dla przedstawienia najgorszych, najokrutniejszych, najbardziej obleśnych i obscenicznych rzeczy jakie można zrobić? Zbierzcie je razem do kupy a otrzymacie esencję tego, czym jest Berra na komputery Amiga. Nic bardziej bestialskiego i gorszącego nie da się już wymyślić więc jeśli uważacie, że jesteście gotowi na to jakże wyjątkowe doświadczenie w waszym życiu to jest to recenzja dla Was. W innym przypadku najzwyczajniej w świecie sobie darujcie. Uwaga - tylko i wyłącznie dla osób dorosłych (tekst nie podlegał cenzurze ponieważ wtedy nic by z niego nie zostało).

Recenzja zawiera treści nieodpowiednie dla młodszych czytelników.
PEGI
Wchodzę / Zabierz mnie stąd


Poprawiony: czwartek, 30 października 2014 09:57
 

Komentarze  

 
#1 kolo 2014-10-30 11:41
Wygląda uroczo :)
 
 
#2 Baieros 2014-10-30 11:48
Yyy ten tego :) dopiero po powiekszeniu zobaczylem banerek, fajnie odkryc tytul, na ktory normalnie bym sie nie natknal:)
 
 
#3 tbxx 2014-10-30 15:23
Nie rozumiem idei banera na głównej :/ Jakaś babcia z brodą (że niby dowcip z brodą? ) zawiązuje wnuczkowi sznurówki. W recenzji babcia już brody nie ma... Screeny też dziwne - ojciec? pilnuje dzieci w piaskownicy?, wnuczek przeprowadza babcie przez ulice? zielony królik (niedobrze mu?), jakaś kobieta zemdlała i koleś pomaga jej wstać? dziwna gra, ale pewnie amigowcy wiedzą o co w tym chodzi :P
 
 
#4 nwc 2014-10-31 11:23
Spoko recenzja, dość oryginalnej gry :) Szkoda, że wydana w jakimś dziwnym języku :P
 
 
#5 Jedah 2014-10-31 12:58
Dziwny twór. Pierwsze słyszę:|
 
 
#6 Kwaśny 2014-11-02 17:46
Kiedy remake? :D
 

Zaloguj

Aktualnie online

Brak

Kalendarz imprez

Poprzedni miesiąc Maj 2019 Następny miesiąc
P W Ś C P S N
week 18 1 2 3 4 5
week 19 6 7 8 9 10 11 12
week 20 13 14 15 16 17 18 19
week 21 20 21 22 23 24 25 26
week 22 27 28 29 30 31

Ostatnio komentowane


© 2006-2019 Retroage Wszystkie prawa zastrzeżone.
Materiały graficzne prezentowane na łamach www.retroage.net należą do odpowiednich im twórców i zostały użyte w celach informacyjnych.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
 
Game Boy Forever - Portal polskiej sceny Game Boy Atari Online - strona polskiej społeczności miłośników komputerów Atari / polish Atarians community website Mario City - wszystko o Mario!!! EMU-NES PL... wszystko o legendarnych konsolach NES / Famicom / Pegasus Amiga - Polski Portal Amigowy strefaPSX-wszystko o PlayStation i nie tylko Wiadomości ze świata Niebieskich RetroKomp / LOAD:ERROR:2013 DKiG Dawne Komputery i Gry - O imprezie RPG Maker - Zasoby, Gry, Porady i Skrypty - Tsukuru Archive Fighting Korner... o biciu po mordach GrajPoPolsku - portal autorskich spolszczeń gier i gamehackingu MWRC - Wszystko o serii Resident Evil squarezone.pl final fantasy, chrono cross, chrono trigger Ogród Balamb - spolszczenie Final Fantasy VIII na PC i PlayStation Mazemod is a web radio dedicated to amiga & tracker music culture streaming various styles of computer electronic music from the demoscene & computer art subculture. XboxArcade - Najszybciej rozwijające się forum o konsolach Xbox w Polsce! Stare Komputery - Strona z licznymi informatycznymi eksponatami EXEC - MAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA